Nieuw lid: Grant Thornton AG

Als BC Maas Rhein mogen we wederom een nieuw lid begroeten. Sinds januari dit jaar is Michael B. Schröder namens Grant Thornton (Niederlassung Niederrhein) lid binnen ons netwerk. Graag stellen we de heer Schröder en zijn onderneming aan je voor.

Waar staat Grant Thornton AG voor?
Grant Thornton in Duitsland is één van de toonaangevende Duitse audit- en adviesbureaus met ongeveer 1.900 medewerkers op tien locaties. Als onderdeel van het mondiale Grant Thornton-netwerk kunnen ook voor grensoverschrijdende activiteiten hooggekwalificeerde diensten en lokale contacten worden gegarandeerd. Naast accountantscontrole, belastingadvies en juridisch advies omvat het dienstenportfolio ook een breed scala aan gerelateerde adviezen. Het internationaal actieve bedrijf heeft al zo’n 15 jaar een kantoor aan de Niederrhein en voelt zich nauw verbonden met deze regio. Of het nu gaat om balansen, belastingen, recht of outsourcing: een groeiend team van accountants, belastingadviseurs en advocaten ondersteunt middelgrote bedrijven bij het nemen van de juiste beslissingen. Daarnaast kan Grant Thornton dankzij de ‘Duits-Nederlandse Desk’ optimale one-stop-ondersteuning bieden voor vraagstukken aan weerszijden van de Duits-Nederlandse grens in Duitsland en Nederland.

Wie is meneer Schröder?
Michael Schröder is partner bij Grant Thornton en vestigingsmanager op de locatie Niederrhein. Hij heeft meer dan 20 jaar professionele ervaring in het adviseren en controleren van middelgrote bedrijven in een breed scala van sectoren. Naast het opstellen en controleren van jaarrekeningen en geconsolideerde jaarrekeningen, omvatten zijn belangrijkste werkgebieden holistisch advies en ondersteuning voor commerciële en non-profitbedrijven. De heer Schröder heeft bijzondere expertise in het hogere commerciële MKB en in degezondheidszorgsector en leidt het Duitse deel van de Duits-Nederlandse Desk.

Waarom ben je lid geworden van BC Maas Rhein? 
Het lidmaatschap van de BC Maas Rhein is voor ons een goede gelegenheid om ons grensoverschrijdende netwerk in de regio verder uit te breiden, zowel vanuit het perspectief van de Duits-Nederlandse Desk als vanuit locatie perspectief.

Het bestuur wenst jullie veel rijke ervaringen op binnen ons netwerk!

Scroll Up