Over ons

Duitsland is voor Nederland, zowel qua import als export, de belangrijkste handelspartner. Met name in de grensregio zijn de handelsrelaties tussen Nederlandse en Duitse bedrijven sterk. Toch is het niet altijd gemakkelijk om de juiste weg te vinden op de Duitse markt. Er gelden andere regels, er heerst een andere bedrijfscultuur en er wordt een andere taal gesproken.

De Business Club Maas Rhein zorgt ervoor dat uw bedrijf kan groeien aan bijde zijden van de landsgrens. Al ruim 20 jaar verbindt de Business Club Maas Rhein het bedrijfsleven, overheid, politiek, cultuur en onderwijs in het Duits-Nederlandse grensgebied. Een knooppunt in het hart van Europa voor alles dat met grensoverschrijdend zakendoen te maken heeft. Een onafhankelijke Business Club die maandelijks voor haar leden een netwerkevent organiseert. Telkens weer op een andere locatie in het Duitse Niederrhein gebied of Zuidoost-Nederland.

Of u nu al actief bent in Duitsland of nog niet, iedereen is van harte welkom. Dankzij het netwerk van de Business Club Maas Rhein zijn in het verleden vele succesvolle zakenrelaties tot stand gekomen. Graag dragen wij bij aan uw successen in Duitsland.  

Meer weten? Hier kunt u onze flyer downloaden.

Het bestuur

Voorzitter:
Dr. Vincent Pijnenburg

Fontys International Business School

Plaatsvervangend voorzitter:
Peter Bungenberg

Bureau Bungenberg

Penningmeester:
Linda Smets-Faasen

Rabobank

Bestuurslid:
Ulrike Gewehr

InTime Personal-Dienstleistungen GmbH & Co. KG

 

 

 

Bestuurslid:
Armin Möller 

Wirtschaftsförderungs-
gesellschaft für den Kreis Viersen mbH

Bestuurslid:
Daniel Görtz

Personato GmbH

Bestuurslid:
Ton Hendriks

Bol Adviseurs

Bestuurslid:
Dirk Letter 

Togrund