Lid worden

Wilt u graag lid worden van de Business Club Maas Rhein? Dat kan! Via het aanmeldingsformulier kunt u zich eenvoudig aanmelden als nieuw lid. Wilt u liever een keer vrijblijvend één van onze netwerkevents bezoeken? Dat mag natuurlijk ook. Stuur dan een mail naar info@bc-maasrhein.eu

Voordelen voor leden

De Business Club Maas Rhein is een grensoverschrijdend platform voor organisaties die de markt in het buurland willen verkennen of die reeds al langer actief zijn in het buurland. Enige basiskennis is geen vereiste. Juist de Business Club Maas Rhein biedt u de mogelijkheid op een prettige manier kennis te maken met het ondernemersklimaat in het buurland. Ook het spreken van de Duitse/Nederlandse taal is geen vereiste. Tijdens de bijeenkomsten wordt zowel Duits als Nederlands gesproken.

Binnen het netwerk van de Business Club Maas Rhein maakt u kennis met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, overheid, politiek, cultuur en onderwijs. Allemaal professionals in leidinggevende posities. Beslissers dus die een beweging op gang kunnen brengen en knopen kunnen doorhakken.

Daarnaast maakt u kennis met het Duits-Nederlandse grensgebied. Iedere maand wordt op een andere locatie in de euregio een netwerkevent georganiseerd. Dit varieert van productiebedrijven tot culturele voorzieningen. Zo bracht de Business Club Maas Rhein de afgelopen jaren onder meer een bezoek aan: Teekanne, Bruynzeel Storage Systems, Rheinische Post, Holland Casino Venlo, Gardeur, de Landesgartenschau in Kamp-Lintfort en nog vele andere bedrijven.

De Business Club Maas Rhein is niet alleen een verbindende organisatie. Tijdens de bijeenkomsten kunt u dankzij professionele sprekers kennis vergaren over het zakendoen in het Duits-Nederlandse grensgebied. Ook worden met enige regelmaat workshops en meet&match events georganiseerd. Al met al een veelzijdig programma.

Lidmaatschap

De voorwaarden voor een lidmaatschap leest u bovenaan het aanmeldingsformulier. Weet u als lid op uw beurt een nieuw lid te werven, dan ontvangt u een eenmalige korting ter waarde van €50,- op uw lidmaatschapsbijdrage.

Voor eventuele vragen kunt u ons telefonisch +31 (0)6 20682859 of per e-mail info@bc-maasrhein.eu bereiken.