Lid worden

Erbij horen is niet het enige!
Lid worden houdt meer in dan alleen maar erbij horen. Wanneer u komt, dan blijft u en doet u er uw voordeel mee. Al onze leden die al jaren lang lid zijn hebben één ding met elkaar gemeenschappelijk, zij hebben zakenpartners en vrienden bij ons gevonden. Zij hebben nauwelijks een gelegenheid voorbij laten gaan om op elkaar af te stappen en steeds weer andere mensen te leren kennen.

Word lid van de Business Club Maas Rhein!
Het loont echt!

Voordelen voor leden:

Wanneer u ons een mogelijkheid in onze regio laat zien, waarbij u de kans krijgt om binnen zo’n korte tijd zoveel ondernemingen te bezoeken, cultuur en sport van onze regio te leren kennen en dit alles samen met mensen uit Limburg en uit de Niederrhein te beleven, dan bieden wij u een gratis lidmaatschap van een jaar lang op onze Business Club. Doet u geen moeite, dat lukt namelijk niemand.

Tenminste zes keer per jaar bezoeken wij kleine en grote ondernemingen uit de regio, interessante ontwikkelingen en sport- en cultuurevenementen. Daarnaast brengen competente sprekers u in contact met het schijnbaar onbekende, en wat denkt u dat u via onze leden allemaal te weten zult komen. Uw voordeel van het lidmaatschap bij de Business Club Maas Rhein: u zult zich al snel thuis voelen in heel Limburg en overal in de Niederrhein. De Business Club Maas Rhein garandeert u de kortste weg naar de interessante contacten binnen onze regio!

Ontmoet mensen die interesse tonen. Interesse in uw onderneming, die u met contacten en ideeën verder zullen helpen. Hierbij staan de bouwondernemers, de groothandelaren en de dienstverleners altijd als verspreider van kennis of informatie voor u klaar. U zult zich verbazen over hoeveel mogelijkheden er uit de gesprekken met onze leden voortkomen. Geniet van het open gesprek, en sta open voor de wensen van de andere leden. Samen komen we verder! Meer weten? Hier kunt u onze flyer downloaden.

Aanmeldingsformulier Business Club Maas Rhein

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.
Eventuele vragen kunt u telefonisch +49 (0) 171 6939296 of per e-mail aan info@bc-maasrhein.eu stellen!

Leden werven en een bonus ontvangen
Voor degene die zich goed heeft verdiept in de veelbelovende kansen van het netwerken, is het niet moeilijk om zakenpartners enthousiast te maken voor een lidmaatschap van onze Business Club. En omdat wij ons er allemaal op verheugen nieuwe mensen te leren kennen, is er een bonus voor diegenen die onze Club met nieuwe leden verrijken. Wij zullen u verder informeren over de details. (Op dit moment bedraagt de bonus voor een geworven lid 50 euro)