Externe evenementen

Naast onze eigen bedrijfsbezoeken stellen wij u graag op de hoogte van enkele externe evenementen georganiseerd door onze leden en externe partners – waaronder overheid, onderwijs en ondernemers – waarmee wij u een zeer uiteenlopend programma van informele netwerkavonden, workshops, symposia, debatten etcetera bieden.

Agenda 2020

16 – 17 september 2020 – Werken en ondernemen in grensregio: Round Table gesprekken voor ondernemers, studenten en werkzoekenden.

Het grensoverschijdende platform Cleverland en het Fontys Lectoraat Cross-border Business Development bieden op 16 en 17 september vier online Round Table Sessies aan om hoog opgeleide Nederlandse en Duitse werkzoekenden en werkgevers bij elkaar te brengen.

Met de Round Table gesprekken willen de organisatoren de kennis over de arbeidsmarkt en business kansen aan de andere kant van de grens vergroten. Met een euregionaal profiel hebben werknemers een streepje voor op de arbeidsmarkt. Voor ambitieuze ondernemers zijn er genoeg kansen hun afzet markt aan de andere kant van de grens te vergroten.

Doelgroepen van de Roundtable gesprekken zijn bedrijven, HBO / WO studenten, pas afgestudeerden en werkzoekenden. De deelnemers kunnen via de chatfunctie reageren en vragen stellen. Inschrijven kan gratis via deze link. De Roundtable gesprekken werden georganiseerd in het kader van het Intereg-project Euregio Campus Limburg / Niederrhein.

23 – 26 november 2020 – Digitale Duits-Nederlandse Businessweek 

De uitdagingen van de corona-pandemie houden niet op bij de Duits-Nederlandse Handelsdag. Om deze reden vindt het evenement dit jaar virtueel plaats. Hier kunt u zich gratis inschrijven voor de Digitale Duits-Nederlandse Businessweek.