Externe evenementen

Naast onze eigen bedrijfsbezoeken stellen wij u graag op de hoogte van enkele externe evenementen georganiseerd door onze leden en externe partners – waaronder overheid, onderwijs en ondernemers – waarmee wij u een zeer uiteenlopend programma van informele netwerkavonden, workshops, symposia, debatten etcetera bieden.

Agenda 2021

23 februari 2021 – Cleverland Matchmaking evenement

Wilt u met uw bedrijf beter zichtbaar zijn in de Euregio voor toekomstige stagiaires en werknemers? Neem dan deel aan het online ‘matchmakings-event’ op dinsdag 23 februari 2021 om 15.00 uur van Cleverland.

Tijdens dit event kunnen bedrijven zich op een leuke, interactieve manier voorstellen aan studenten en toekomstige werknemers, uitleg geven over diverse stagemogelijkheden in hun organisaties en het gesprek aangaan met tientallen studenten. De studenten zijn afkomstig van Fontys Venlo en Hochschule Niederrhein. Studenten uit alle studierichtingen kunnen zich aanmelden voor de matchmaking. Wilt u met uw bedrijf deelnemen? Neem dan contact op met Ariana Weijmans – Bos :+31 6 317 413 12 of a.weijmans@venlo.nl. Meer informatie over Cleverland vindt u op https://cleverland.eu/.