Activiteiten

Ons programma is uw kans.

Leer tijdens de bijeenkomsten elkaar, maar ook de grensoverschrijdende regio kennen. Iedere maand treft u de overige leden weer op een andere locatie in het grensgebied. Telkens weer een verrassing! Hieronder vindt u een overzicht van alle geplande activiteiten de komende maanden. Wanneer de inschrijving voor een bijeenkomst geopend is, kunt u zich aanmelden door te klikken op de desbetreffende activiteit.

Vergeet niet om een collega of zakenrelatie uit te nodigen voor onze bijeenkomsten. Die service bieden wij u geheel kosteloos aan als Business Club Maas Rhein.

Verder gaan wij er vanuit dat wanneer u zich aanmeldt, de aanmelding definitief is. Dit verwachten wij vanwege de kosten die wij maken voor onder meer ruimtehuur en catering. Indien u genoodzaakt bent zich alsnog af te melden, stuur dan uiterlijk een week voorafgaand aan het evenement een mail naar info@bc-maasrhein.eu

Naast onze eigen bijeenkomsten brengen wij u graag op de hoogte van enkele externe Duits-Nederlandse evenementen georganiseerd door onze leden en externe partners. Hiermee bieden wij u een zeer uiteenlopend programma aan van informele netwerkavonden, tot wetenschappelijke symposia.