14 november: Mini-excursie naar het bouwterrein van Elite Jet Service bij vliegveld Mönchen Gladbach

Ons lid Theo Verheijen van Verheijen en Smeets architecten uit Tegelen gaf op 8 oktober tijdens een gezamelijk event met de Kamer van Koophandel een lezing over zijn ervaringen op de Duitse markt en hun actuele bouwproject bij het vliegveld in Mönchengladbach.

Voorafgaand aan de Duits-Nederlandse Handelsdag (DNHD) op 14 november in het Borussia-Park vind er een mini excursie plaats naar het bouwterrein van Elite Jet Service bij vliegveld Mönchen Gladbach, waar recent is gestart met de funderingswerkzaamheden van een nieuw te bouwen hangar.
Zowel het uitvoerend bouwbedrijf als de architect zijn Nederlandse bedrijven. Samen met Nedubex, zullen Willems Bouwbedrijf uit Venlo en Verheijen en Smeets architecten uit Tegelen uitleg geven over de nieuwbouwplannen, maar met name aandacht besteden aan de aspecten waar Nederlandse bedrijven rekening mee dienen te houden bij het werken, bouwen en ontwerpen in Duitsland.
Het locatiebezoek start om 12.00 uur en eindigt om 13.00 uur, zodat u weer op tijd in het Borussia-Park aanwezig kunt zijn voor de start van de DNHD .
De mini-excursie is met name gericht op Nederlandse bouw- en uitvoerende bedrijven die werkzaamheden in Duitsland willen gaan verrichten.

Deelnemers van de DNHD kunnen gratis deelnemen door zich aan te melden via de volgende link: info & aanmelding echter het aantal deelnemers is beperkt.

U ontvangt als deelnemer op maandag 12 november nadere informatie en een routebeschrijving. U dient op eigen gelegenheid naar de projectlocatie te rijden. De afstand van de projectlocatie naar het Borussia-Park is circa 20 km.

Scroll Up