Hartelijk welkom nieuw lid RSM Nederland Accountants en Belastingadviseurs!

Het bestuur van de BCMR heet het nieuwe lid RSM van harte welkom! RSM is toonaangevend op het gebied van accountancy, belastingadvies en advisering op financieel-economisch en strategisch gebied. Zowel op nationaal als internationaal niveau zijn wij op een proactieve en directe wijze betrokken bij het succes van onze cliënten.

RSM heeft vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Heerlen, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Schiphol, Utrecht en Venlo.

Als organisatie – gevestigd in de grensregio – heeft RSM in Venlo een aparte servicetak genaamd Bureau Duitsland. Zij zijn gespecialiseerd in het ontsluiten van de Duitse markt ten behoeve van de Nederlandse ondernemers en omgekeerd. Onze adviseurs zijn niet alleen op de hoogte van alle relevante wet- en regelwetgeving maar brengen ook de juiste contacten binnen handbereik. Waar nodig wordt nauw samengewerkt met RSM Germany.

De advisering van Bureau Duitsland bestrijkt tal van gespecialiseerde gebieden, onder andere:

– het opzetten van een optimale, internationale fiscaal-juridische structuur

– advisering in grensoverschrijdende arbeids- en detacheringsvraagstukken, in samenwerking met Nederlandstalige juristen in Duitsland.

– begeleiding in het vinden van de juiste commerciële contacten

– en advisering op fiscaal-financieel en juridisch terrein via RSM Germany en onze overige netwerkpartners.

RSM combineert de expertise van een groot kantoor met de kennis van de regio. Voor grensoverschrijdend zakendoen bent u bij ons aan het juiste adres !

Meer informatie: www.rsmnl.com

Het bestuur is zeer blij met RSM als nieuw lid en wenst de heer Chris Ketelaars voor de komende bijeenkomsten een inspirerende uitwisseling van ideeën, ervaringen en contacten toe! Tijdens een van de komende evenementen zal het bestuur de heer Ketelaars de gelegenheid bieden, zich aan onze leden persoonlijk voor te stellen.

Scroll Up