Winterfeest

Geachte dames en heren,
beste leden van de Business Club Maas Rhein, 

Op donderdag 14 december 2023 nodigen we u van harte uit voor ons winterfeest. Dit jaar zullen we op verkenning gaan in het feeërieke stadje Linn, een deelgemeente van de Stadt Krefeld. Onze gids is niemand minder dan Heinz-Peter Beurskens, beter bekend als de “Nachtwächter van Linn”. Hij wijst niet alleen de weg door het donker, maar hij weet ook tal van leuke en – soms ook – minder leuke of zelfs griezelige verhaaltjes te vertellen. Wees zeker niet bang, want Heinz-Peter Beurskens kent de nachtelijke zwervers en andere Pappenheimers allemaal. Na de rondleiding staat jullie een heerlijk Italiaans diner te wachten.  

17.00 uur (stipt)  Inloop bij restaurant Antico Borgo met aperitiefhapje 

Rheinbabenstraße 50, 47809 Krefeld* ** 

17.05 uur  Welkomstwoord door voorzitter Prof. Vincent Pijnenburg
17.15 uur  Proloog in de vorm van een klein toneelstuk (binnen) 
17.45 uur  Start rondgang met de Nachtwächter door Linn 
ca. 20 uur  Einde van de rondgang bij Antico Borgo en diner 

(vlees / vis / vegetarisch) 

22.00 uur  Einde 

 

*Parkeren kan op de Rheinbabenstraße op de gratis parkeerstroken langs beide kanten van de straat ter hoogte van het restaurant. Alternatief zijn er nog parkeermogelijkheden op de Danziger Platz (vijf minuten lopen) en op de Kreuzweg (om de hoek bij het restaurant).  

**Wie een glaasje (meer) wil drinken, kan Linn prima met het openbaar vervoer bereiken. De stopplaats Linn Bahnhof ligt op een steenworp van het restaurant en tramlijn 044 stopt direct voor het restaurant (halte Krefeld Burg Linn).  

  Datum

  14 dec 2023
  Expired!

  Tijd

  17:00 - 22:00
  Scroll Up