Virtueel museumbezoek en lancering van de nieuwe BCMR app

Tijdens deze bijeenkomst zal de lancering van onze eigen BCMR-App centraal staan. Een app die gaat bijdragen aan het ontstaan van een online BCMR community. Op 20 mei gaan we hier jullie alles over vertellen. Laat u verrassen!

Stephan Balkenhol, 21.10.2020
Foto: ©Ursula Kaufmann, Stephan Balkenhol, 21-10-2020

Daarnaast zullen we tijdens deze bijeenkomst een bezoek brengen aan het Lehmbruck Museum in Duisburg. Online zullen we worden rondgeleid door de tentoonstelling van „Stephan Balkenhol“. Stephan Balkenhol (*1957) behoort tot één van de belangrijkste hedendaagse beeldhouwers in Duitsland. Zijn strakke en onmiskenbare beeldhouwwerken hebben hem beroemd gemaakt tot ver buiten de landsgrenzen. Met talrijke werken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het publiek, strekt de omvangrijke tentoonstelling van zijn werk in het Lehmbruck Museum in Duisburg zich uit van zijn vroege werken van 1990 tot heden. Aan de hand van sculpturen, reliëfs, gipsmodellen en tekeningen belicht de tentoonstelling vooral de intellectuele en cultuurhistorische referenties in Balkenhols werk. Deelnemers kunnen tijdens de vragen stellen aan de curator van de tentoonstelling.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 uur Online inloop
16.10 uur Welkomstwoord door Dr. Vincent Pijnenburg (Voorzitter Business Club Maas Rhein)
16.20 uur Voorstelronde nieuwe leden: CAS exhibition partners, Togrund GmbH, Confetti interior, First Mover Group Deutschland GmbH
16.30 uur Lancering van de Business Club Maas Rhein-App
17.00 uur Virtuele Museumtour door de tentoonstelling van Stephan Balkenhol, Lehmbruck Museum Duisburg
18.15 uur Einde bijeenkomst

 

Aanmelden:

   

  Foto boven: Stephan Balkenhol, Pfau © VG Bild-Kunst Bonn 2020 Foto Studio Balkenhol

  Datum

  20 mei 2021
  Expired!

  Tijd

  16:00 - 18:15

  Locatie

  online

  Organisator

  Business Club Maas Rhein
  Scroll Up