Algemene Ledenvergadering & 3e editie “Junior meets Senior”

Na twee succesvolle edities, zal ook dit jaar weer een inspiratie- en netwerkbijeenkomst plaatsvinden georganiseerd door Business Club Maas Rhein in samenwerking met het Centrum voor Ondernemerschap van de Fontys Hogeschool.
Voorafgaand aan dit event zal de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. Een vergadering die niet alleen in teken zal staan van het afsluiten van het jaar 2023, maar vooral ook in het teken zal staan van de toekomst. Tijdens de ALV zal het bestuur specifiek ingaan op het toekomstplan 2024-2029 van de BC Maas Rhein. Onderdeel daarvan is onder meer het voorstel voor een reductie van de lidmaatschapsbijdrage.

Tijdens de 3e editie op 29 februari zal het onderling leren en verbinden centraal staan. Studenten die leren van elkaar en van de leden van de BC Maas Rhein, en BC Maas Rhein leren die eveneens leren van elkaar en van de studentondernemers. Dit keer geen speeddate, maar korte interactieve sessies aan de hand van de volgende thema’s:

1.Verzekeringen & belastingen Inspiratoren en gespreksleiders:
• Chris Ketelaars, Crowe Foederer
• Volker Wein, KPP
• Ton Hendrikx, BOL Adviseurs

2. Marketing & communicatie Inspiratoren en gespreksleiders:
• Bjorn Bos, Kompetenzkreis Holland
• Alf Buddenberg, Mediamixx – cross-border communication

3. Juridische zaken Inspirator en gespreksleider:
• Joris Roest, Heron Legal
• José de Baan, Alpmann Fröhlich Rechtsanwaltsgesellschaft mbH

De thematafels worden geleid door leden van de BC Maas Rhein. Bij alle thematafels geldt dat specifiek wordt ingezoomd op de Duits-Nederlandse context. Na dit interactieve programmaonderdeel is er alle ruimte om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken.

Programma
17.00 – 18.00 uur Start Algemene Ledenvergadering Business Club Maas Rhein
18.00 – 18.15 uur Inloop
18.15 – 18.45 uur CvO: een plek voor ontwikkeling
18.45 – 19.45 uur In gesprek aan de hand van thematafels
19.45 – 21.00 uur Netwerken

  Datum

  29 feb 2024
  Expired!

  Tijd

  17:00 - 21:00
  Scroll Up