Nieuwjaarsbijeenkomst

Graag nodigen wij u uit voor onze nieuwjaarsbijeenkomst op 25 januari in Schwalmtal.

Zoals u van ons gewend bent, staat de nieuwjaarsbijeenkomst in het teken van het samen vooruitblikken en het gezellig samen zijn. Dit alles is een sfeervolle ambiance. Ook dit keer hebben we weer een prachtige locatie gevonden waar dat mogelijk is: Gastronomie Am Heidweiher in Schwalmtal. Ik zou zeggen, laat u verrassen!

Dit jaar zal niemand minder dan Eli­an­ne De­mol­lin-Schnei­ders, gedeputeerde van de Provincie Limburg, de nieuwjaarsrede voor haar rekening nemen. Gedeputeerde De­mol­lin-Schnei­ders is onder meer verantwoordelijk voor de portefeuille grensoverschrijdende samenwerking. In haar rede zal ze ingaan op het belang van de grensoverschrijdende samenwerking voor het Nederlands-Duitse grensland en de kansen die Limburg op dat vlak de komende jaren wilt realiseren. Na de rede van de gedeputeerde zal ik namens het bestuur nog kort vooruitblikken op onze plannen voor 2024. Plannen die er op gericht zijn het onderling leren tussen de leden te bevorderen. Maar veel meer dan dat wil ik er nu nog niet over zeggen.

Na de rede is er volop ruimte voor uitwisseling en een gezellig samen zijn. We zullen samen toasten op het nieuwe jaar en er staat een heerlijk buffet op u te wachten.

Graag zien we u op 25 januari in Schwalmtal!

Programma

19.00 uur          Inloop

19.15 uur           Welkomstwoord door onze voorzitter Vincent Pijnenburg
Nieuwjaarsrede Eli­an­ne De­mol­lin-Schnei­ders, gedeputeerde grensoverschrijdende samenwerking van de Provincie Limburg

Vooruitblik op 2024

20.00 uur         Buffet & Netwerken
22.00 uur          Einde bijeenkomst

  Datum

  25 jan 2024
  Expired!

  Tijd

  19:00 - 22:00
  Scroll Up