Nieuwjaarsbijeenkomst

Een nieuw jaar staat voor de deur. Een jaar waarin bezorgdheid en hoop weer plaatsmaakt voor vreugde, ontmoeting en welzijn.

Vanwege de geldende coronamaatregelen, zijn we gedwongen de normaal zo feestelijke start van het jaar, ditmaal online te organiseren. Maar zeker ook tijdens dit online event krijgt u de gelegenheid om weer met de andere leden in gesprek te geraken.

De nieuwjaarstoespraak van de Business Club Maas Rhein zal dit jaar uitgesproken worden door dr. Marcus Optendrenk, Landtagsabgeordneter (Parlementslid) van Noordrijn-Westfalen namens het CDU. Dr. Optendrenk is afkomstig uit en woonachtig in de grensregio en zet zich al vele tientallen jaren in voor de grensoverschrijdende samenwerking tussen Duitsland en Nederland. In 2019 werd de Duitse CDU-politicus zelfs benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Tijdens zijn nieuwjaarstoespraak zal hij ingaan op de impact van covid19 op de grensoverschrijdende samenwerking tussen Duitsland en Nederland. Wat zijn de gevolgen van covid19 op de grensoverschrijdende mobiliteit van bijvoorbeeld forensen, toeristen en studenten? En wat heeft het bestaande grensoverschrijdende netwerk gemerkt van covid19? En zijn er tevens kansen ontstaan? Vragen waarover dr. Optendrenk op 21 januari zijn licht zal laten schijnen.

Na de nieuwjaarstoespraak gaan we in kleine digitale break out rooms uit elkaar. Hierin krijgt u aan de hand van enkele interactieve werkvormen de mogelijkheid samen met andere ondernemers vooruit te blikken op het jaar 2021. Rond 21 uur zullen we plenair de nieuwjaarsbijeenkomst afsluiten.

Programma nieuwjaarsbijeenkomst:

19.30 uur online inloop
19.45 uur welkom door voorzitter dr. Vincent Pijnenburg
19.55 uur nieuwjaarstoespraak door dr. Marcus Optendrenk
20.20 uur in kleinere groepen vooruitblikken op het nieuw jaar
20.50 uur plenaire afsluiting
21.00 uur einde

Aanmelden:

  Datum

  21 jan 2021
  Expired!

  Tijd

  19:30 - 21:00

  Locatie

  online

  Organisator

  Business Club Maas Rhein
  Scroll Up