Geannuleerd: Keerstfeest

Beste Business Club leden,

Tot onze grote spijt moeten wij ons kerstfeest op 09.12.2021 in Kevelaer annuleren wegens de verscherpte Corona-situatie.
De gezondheid van onze leden en hun gezinnen met Kerstmis is een kostbaar goed dat wij onder geen beding in gevaar willen brengen. Daarom hebben wij met pijn in het hart besloten deze stap te zetten.

Zorg goed voor jezelf en blijf gezond!

Wij wensen u een prachtige adventstijd en een vredig en vreugdevol kerstfeest in het gezelschap van uw familie.

Het bestuur van de BCMR

 

Beste leden van de Business Club Maas Rhein,

Het jaar loopt ten einde. Het is een enerverend en tevens boeiend jaar geweest. Tijdens ons kerstfeest willen we het jaar graag gezamenlijk met u afsluiten. Die middag/avond zal in het teken staan van de inwendige mens.

Onze weg leidt ons naar Kevelaer naar de nieuwe Solegarten St. Jakob. Dit betreft de enige aangeboorde thermale pekelbron in de Niederrhein regio. Het bezoek brengt ons ontspanning, recuperatie en tijd om diep adem te halen. De gidsen van de Stadt Kevelaer zullen ons rondleiden door Solegarten St. Jakob. Na de rondleiding gaan we naar het restaurant Venga, waar ons een heerlijk kerstbuffet wacht. Tijd genoeg om te netwerken en te ontspannen.

Programma:

16.00 – 17.30 uur:     Rondleiding in kleinere groepen (inclusief het zgn. adempad)

17.30 – 18.00 uur:     Korte toespraak van mevrouw Rohde van de Stadt Kevelaer over gezondheidstoerisme in Kevelaer in het gradeerhuis)

18.00 uur:                  Stop bij de Venga en ontvangst door Vincent Pijnenburg, voorzitter van de Business Club Maas Rijn.

18.30 uur:                  Diner bij Venga.

Wij verzoeken u vriendelijk om uiterlijk dinsdag 30 november 2021 via de Business Club Maas Rhein app aan ons door te geven of u bij dit evenement aanwezig zult zijn.

Gelieve uw recent test-, herstel- of vaccinatiebewijs klaar te hebben voor u het evenement betreedt.

Mochten er zich in de tussentijd wijzigingen voordoen als gevolg van de heersende Corona-situatie, dan zullen wij u daarvan tijdig in kennis stellen.

We verheugen ons op uw aanwezigheid op 9 december 2021!

Datum

09 dec 2021
Expired!

Tijd

16:00 - 20:30

Locatie

Besucherzentrum Solegarten, Hüls 17, D-47623 Kevelaer
Scroll Up