Bedrijfsbezoek Kohlschein

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan de firma Kohlschein in Viersen. Samen maken we kennis met de wereld van karton.

“Succes komt alleen door verandering. KOHLSCHEIN kan terugkijken op meer dan 90 jaar bedrijfsgeschiedenis, die gekenmerkt wordt door groei en verandering. Ga met ons mee op reis door de geschiedenis van het bedrijf KOHLSCHEIN en leer hoe een van de toonaangevende industriële fabrikanten van een groot aantal milieuvriendelijke verlijmde kartonkwaliteiten en een van de toonaangevende groothandelaars van licht schuimkarton, papier en honingraatkarton is ontstaan van het idee van een gelijmd karton.

KOHLSCHEIN is zich als langdurig familiebedrijf bewust van de maatschappelijke behoefte aan verantwoord inkopen, duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen en sociale rechtvaardigheid en zet zich in voor deze principes.

Noteer het evenement alvast in je agenda en meld je aan via de app. Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Programma

16.45 uur             Ontvangst met koffie en frisdrank

17.00 uur             Welkom door Vincent Pijnenburg, president Businessclub Maas Rhein

17.10 uur              Presentatie bedrijf Kohlschein door de heer Höflich, directeur

17.30 uur              Rondleiding bedrijf

18.30 uur              Networking onder genot van een hapje en drankje

21.00 Uhr             Einde van het evenement

Adresse

Kohlschein GmbH & Co. KG

Empfang

Feldstraße 9

41749 Viersen

 

Parkmöglichkeiten

Parkplätze gibt es in ausreichender Anzahl im Umfeld der Firma – entweder entlang der Feldstraße, oder auf zwei Parkplätzen direkt neben unseren Gebäuden.

Meer over het bedrijf Kohlschein

Meld je aan voor het bedrijfsbezoek

  Datum

  11 mei 2023
  Expired!

  Tijd

  16:45 - 21:00

  Locatie

  Location Name
  Scroll Up