BCMR en Fontys Centrum voor Ondernemerschap (CvO) starten samenwerking

De Business Club Maas Rhein en het Centrum voor Ondernemerschap van Fontys gaan een samenwerking aan met als doel jonge ondernemers vroegtijdig te verbinden met mogelijke partners aan weerszijden van de Duits-Nederlandse grens. Deze samenwerking komt tot stand naar aanleiding van het succesvolle evenement in april toen enkele studentondernemers hun bedrijf pitchten voor de leden van de BC Maas Rhein.

Proeven aan het euregionaal netwerken

Hoe gaat de samenwerking vorm krijgen? Bij iedere BC Maas Rhein activiteit worden vijf plekken vrijgehouden voor studentondernemers zodat zij laagdrempelig kunnen proeven aan het euregionaal netwerken. Na afronding van de studie krijgen de jonge ondernemers direct de kans voor de duur van één jaar tegen een gereduceerd tarief lid te worden van de BC Maas Rhein.

Meer over de partners
Het Fontys Centrum voor Ondernemerschap ondersteunt studenten die tijdens de studie een eigen bedrijf starten bij het verder ontwikkelen van het bedrijf.
De Business Club Maas Rhein verbindt sinds 1997 mensen uit bedrijven, overheden, politiek, cultuur en onderwijsinstellingen in het Duits-Nederlandse grensgebied.

Scroll Up