Terugblik: 16 april bezoek Vencomatic

Tijdens ‘Ondernemen is een eitje’ brengen we een bezoek aan de Venco Campus in Eersel. De Venco Campus is één van de meest duurzame gebouwen in Nederland. Er is veel bedrijvigheid vanuit diverse vooruitstrevende en innovatieve bedrijven. De meeste van deze bedrijven zijn werkzaam of gerelateerd aan de pluimveesector.

Vencomatic is niet alleen in Nederland een toonaangevend bedrijf maar ook daarbuiten zetten zij de standaard voor de pluimvee sector. Om dit internationale aspect te belichten sluiten op 16 april de deelnemers van De BIZ aan. De Brabants-Zeeuwse sociëteit voor Internationaal Zakendoen (BIZ) is hét platform voor internationaal georiënteerde bedrijven.

Zodoende dat deze bijeenkomst een internationaal tintje krijgt, waarbij ook de Industrie- en Handelskamer Niederrhein uit Duitsland – alsook enkele opstartende innovatieve organisaties vanuit de IPC regeling aanwezig zijn. Aansluitend mogen we genieten van een rondleiding door dit immense en indrukwekkende pand. Want zeg nu zelf, ondernemen is toch een eitje?

Hier treft u een overzicht van de deelnemers. Meerdere foto’s vindt u op de website van Brabant Onderneemt.

 

Scroll Up