Hartelijk welkom nieuw lid MPI / VIOS GmbH

Het bestuur van de BCMR heet het nieuwe lid MPI – Munkert I Projekt I Immobilien GmbH en de aangesloten VIOS GmbH van harte welkom!

Wij willen graag worden beschouwd als uw dienstverlener op het gebied van vastgoed- en parkeerbeheer. Omdat wij over een en optimaal netwerk beschikken (dat steeds uitgebreid wordt), zijn wij in staat om elke uitdaging het hoofd te kunnen bieden. Voor vragen van A tot Z staan wij u /onze klanten altijd (ook 24/7) ter beschikking. Van de projectontwikkeling over de bouw tot het beheer kunnen wij met en zonder partners voor onze klanten de optimale oplossingen en resultaten opleveren. Test ons – wij zullen uw vertrouwen niet beschamen!

Wij voeren het beheer uit voor klanten zoals b.v. CreditSuisse, Prime, Union Investment, Allbau Essen, Stadt Essen en enkele kleine investeerders maken gebruik van onze dienstverleningen in de vorm van management-, pacht- of begeleidingsbeheer uit.

Omdat vastgoed zich continue veranderd ontwikkelen wij samen met partners in projectteams ook nieuwe benaderingen voor exploitatie respectievelijk gehele huurconcepten. Juist als men naar de toekomst kijkt kunnen rondom parkeergarages enkele grondstukken voor een nieuwe bestemming gebruikt worden. In de handel word meer aandacht geschonken aan de showroom, dus daarom kan met de juiste aanpak en oplossingen een opslag en aankoop in de laatste meters optimaal worden opgebouwd.

Een zekere en serieuze boekhoudkundige oplossing bereiken wij door voor de consumenten alsook zakelijke gebruiken met de software “iX-Haus” te gebruiken. Dit al sinds 2019.

Samenwerkingen kunnen bij wederzijds begrip en faire omgang voor meer zaken zorgen: • in de bemiddeling van woningen/bedrijfsgebouwen of handelsgebieden of uitzonderlijk vastgoed • in de verhuur van handels en horecagebieden • bij verbouw- en bouwmaatregels

Wij zien ons als regelaar, die voor de investeerder klaar staat (voor parkbeheer maar ook administratie / property management – facility management bij vastgoed) en idealiter verbind men bovenstaande onderwerpen met de taken. Zo ontstaan dan – zoals bij projectontwikkelingen – “teams” om de beste resultaten voor alle partijen te bereiken.

Met het vertrouwen van onze klanten zetten wij ons voor 110% in voor het success van het respectief vastgoed – of het nu als parkeerruimte of andere soort gebruik is!

Ter info m.b.t. parkeren: in 2008 werden wij gevraagd een concept te ontwikkelen voor de optimalisatie van de parkeerruimte. Nadat de betrokkenen ons concept hebben getest en geevalueerd werden wij gevraagd tevens beheer over te nemen. Vandaar hebben wij in 2009 het MPI opgericht en het concept evenals de benodigde bouwmaatregelen omgezet – voor en met de eigenaars. Na oplevering in 2010 werden de grondstukken opnieuw gebruikt (zonder verhoging van de tarieven), wat leidde tot een stijging van de inkomens en inritten met 15-20% per jaar. Enquêtes onder klanten lieten ook zien dat men service, vriendelijkheid en netheid belangrijk vond. Dit is dan ook een belangrijke reden dat veel vrouwen gebruik maken van de objecten die we bedienen.

In 2013 werd een andere locatie in het zuiden overgenomen en nadat de exploitant weg was, gingen we aan de slag. Na 6 weken werd de eigenaar gevraagd waarom hij bij het schilderen voor dezelfde kleur koos. De reactie vonden wij zeer leuk – sorry, beste handelspartner, maar de nieuwe exploitant heeft het gewoon naar zijn beste weten schoongemaakt.

We proberen gemotiveerde medewerkers te krijgen voor elke locatie bij het parkeren en om als team onze waardes door te geven: vertrouwen, vriendelijkheid en netheid. Daarnaast goede verlichting en bewegwijzering.

Bij het vastgoed leggen we dezelfde basis, hier willen we fungeren als schakel tussen eigenaar en huurder, leegstand minimaliseren en zorgen voor het juiste rendement voor de investeerder. Maar daarvoor hebben we ook flexibiliteit aan de eigenarenkant nodig.

Wij staan altijd tot uw beschikking – ook als het niet om parkeerruimte gaat. Met plezier en passie pakken wij onze taken aan. Het Team van MPI en VIOS GmbH

Het bestuur is zeer blij met MPI / VIOS GmbH als nieuw lid en wenst Ulrich Munkert voor de komende bijeenkomsten een inspirerende uitwisseling van ideeën, ervaringen en contacten toe!
Scroll Up