Zet uw bedrijf in de spotlights!

Een goed product op de markt zetten en dat grensoverschrijdend? Uw bedrijf kan profiteren van het netwerk van Business Club Maas Rhein! We maken het onze leden mogelijk zich aan andere leden en aan ons netwerk voor te stellen en zo uw eigen netwerk te vergroten. Hoe?  Dit is mogelijk door sponsor te worden van een van onze bijeenkomsten, door het geven van een pitch of met het voorstellen van uw bedrijf via onze social media kanalen.

Sponsoring
In de afgelopen jaren hebben wij een vaste sponsorbijdrage voor onze sponsoren gehanteerd. De Business Club heeft erover nagedacht hoe sponsoring nog aantrekkelijker voor sponsoren gemaakt kan worden. Wij  willen graag al onze leden de mogelijkheid bieden om als sponsor actief te worden en zich aan onze gasten en partners voor te stellen. Graag stellen wij daarom het volgende sponsoring-concept  aan u voor:

Onze leden krijgen de mogelijkheid, als sponsor te participeren tijdens één van de evenementen/bijeenkomsten. Daarbij kan het betreffende lid zijn of haar onderneming voorstellen en/of dat van zijn klant of leverancier. Dat kan in de vorm van een bedrijfsbezichtiging, een workshop, presentatie en/of lezing. Wij zijn ervan overtuigd dat de Business Club veel interessante bedrijven als lid heeft, die we een keer gezamenlijk zouden kunnen bezoeken. Ook een samenwerking tussen meerdere leden is hierbij mogelijk! In evenredigheid met de gekozen optie zal het betreffende lid in de kosten voor de catering van het evenement bijdragen. De eigen organisatorische en financiële bijdrage aan de betreffende bijeenkomst zal vooraf met ons afgestemd worden. De sponsoren zullen dan tevens ieder voor een jaar prominent op onze website en in onze communicatie opgenomen worden. Daarbij zullen we natuurlijk rekening houden met de omvang van uw aandeel aan een bijeenkomst.

Graag ontvangen wij uw opmerkingen of eventueel al aanmeldingen bij  interesse in een evenement, dat u als sponsor samen met ons wilt organiseren. Stuur ons gerust een e-mail via: info@bc-maasrhein.eu

Voorstellen van uw bedrijf tijdens een van onze bijeenkomsten
Buiten de sponsoring van een bijeenkomst willen wij onze leden ook de mogelijkheid bieden, zich met een korte pitch voor te stellen. Tijdens de ledenvergadering konden de aanwezige leden hun wensen en suggesties voor de komende evenementen uiten. Zo werd o.a. voorgesteld, dat leden tijdens een evenement of bedrijfsbezoek gelegenheid hebben, zich kort voor te stellen of een oproep te doen. Heeft u interesse, uw bedrijf in een korte pitch voor te stellen? Neem gerust contact met ons op, wij plannen graag met u wanneer dit mogelijk is!

Social media
Business Club Maas Rhein is via de volgende social media kanalen actief: Linkedin, Twitter & Xing. Bij Linkedin vindt u onze Company-Page onder de naam ‚BC Maas Rhein‘. Ook hebben we op Linkedin een groep, waar u lid van kunt worden: Business Club Maas Rhein. Op Twitter vind u ons via @bcmaasrhein en op Xing informeren wij u via de groep ‚Business Club Maas Rhein‘. Via social media willen wij onze volgers met onze leden bekend maken, dus we zullen regelmatig een van onze leden gaan voorstellen, maar ook bedrijfsbezoeken of nieuwe leden worden hier bekend gemaakt. Follow us – wij houden u ook hier op de hoogte!

Scroll Up