Videoclips ‘succesverhalen’ voor de Business Club

Oproep aan onze leden!

Om Business Club Maas Rhein en haar leden nog meer bekendheid te geven en succes te brengen, willen wij in samenwerking met ons lid  Chilihaus Filmproduktion (zie ook: chilihaus-tv.de) korte videoclips (40 – 60 sec.) realiseren.
De videoclips zullen wij op verschillende online kanalen zoals LinkedIn, Facebook, Xing, Twitter of onze Website gebruiken.

Geloofwaardig – emotioneel – hoogwaardig!

De video’s zullen korte ‚succesverhalen‘ worden, die u als lid van de Business Club vast hebt meegemaakt.

Hier een klein voorbeeld hoe zo een video uit zou kunnen zien:

Wij zijn op zoek naar minstens 5 bedrijven/ondernemers, die hun succesverhaal willen delen!  De video-opnames zullen dan met u worden ingepland. Bijvoorbeeld s ’middags voorafgaand aan een evenement van de Business Club. De benodigde tijd per bedrijf is ca. 30-60 minuten. De organisatie loopt via de Business Club.

Een grote voorbereiding is niet noodzakelijk – hier de 2 vragen, die u zeker snel kunt beantwoorden:

·         Hoe heet uw bedrijf en welke dienst/product biedt uw bedrijf aan?

·         Wat is UW succesverhaal met de Business Club?

(Het succesverhaal graag kort en emotioneel samengevat in 3-5 zinnen!)

Hiervoor stelt Chilihaus concept, productiepersoneel, camera, licht- en geluidstechniek ter beschikking. Na de opnames worden de videoclips van Chilihaus geproduceerd en gesneden

(4K/HD).

Voor de productie wordt een bijdrage in de onkosten van 300,-€ (excl. BTW) per deelnemend bedrijf berekend. De overige kosten worden van Chilihaus gesponsord.

Wij zijn ervan overtuigd met de videoclips een up-to-date en met name duurzaam marketing tool voor onze Business Club te kunnen ontwikkelen. Vanzelfsprekend kunnen de deelnemende bedrijven deze videoclips ook gebruiken voor hun eigen marketing.

Wilt u misschien het videoconcept individueel met Chilihaus uitbreiden?
Spreek ons of Chilihaus dan aan!

Heeft u ook een idee hoe u uw expertise kunt inzetten voor de overige leden van de Business Club Maas Rhein, neem dan contact op met ons via: info@bc-maasrhein.eu

Scroll Up