Veiligheidshesjes in samenwerking met We4Media

Business Club Maas-Rhein schittert met opvallende Veiligheidshesjes in samenwerking met We4Media

In een bruisende samenwerking met ons lid We4Media heeft de Business Club Maas-Rhein een mooie stap gezet om de veiligheid en zichtbaarheid van haar leden op bedrijfsbezoeken te vergroten. Als kersverse toevoeging heeft de businessclub nu haar eigen, op maat gemaakte veiligheidshesjes geïntroduceerd.

Deze opvallende hesjes, ontworpen in samenwerking met We4Media, stralen niet alleen professionaliteit uit, maar zorgen er ook voor dat de leden van de Business Club Maas-Rhein overal herkenbaar zijn. Het logo van de club en We4Media prijkt trots op de achterkant van de hesjes, waardoor de leden in één oogopslag te identificeren zijn tijdens evenementen.

“We zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe toevoeging,” zegt voorzitter van de Business Club Maas-Rhein, Vincent Pijnenburg. “Veiligheid en herkenbaarheid zijn essentieel, vooral wanneer onze leden bijeenkomen voor zakelijke kansen en netwerkevenementen.”

Een bijzonder woord van dank gaat uit naar We4Media, het creatieve brein achter het ontwerp en de productie van de veiligheidshesjes. We4Media staat bekend om hun innovatieve aanpak en hoogwaardige producten, en ze hebben deze keer wederom indruk gemaakt met hun vakmanschap.

“Bij een rondleiding kwamen we op het idee om eigen veiligheidshesjes te gaan dragen, maar dan ook met het mooie logo van BCMR,” zegt Rob Friesen, CEO van We4Media. “Meteen ook met de gedachte dat We4media dat zou faciliteren, gewoon omdat wij dat leuk vinden om te doen en tevens onze samenwerking illustreert”

De Business Club Maas-Rhein is We4Media ook bijzonder dankbaar voor hun sponsoring en medewerking in dit project. De hesjes zullen binnenkort officieel gedragen worden tijdens het eerstvolgende evenement van de Business Club Maas-Rhein.

Scroll Up