TREF•TECHNIEK in Venray op 3, 4 en 5 november 2015

Graag zouden we u kennis willen laten maken met een evenement dat door ons lid Evenementenhal Venray georganiseerd wordt: TREF•TECHNIEK in Venray op 3, 4 en 5 november 2015.

Tijdens dit event komt de technische maakindustrie in Zuidoost Nederland bij elkaar en bied de Evenementenhal Venray hiervoor een interessant platform. Exposanten krijgen de mogelijkheid om op verschillende manieren in contact te treden met de bezoekers.

Denk hierbij aan een presentatie of case bespreking over ontwikkelingen in de markt in het kenniscentrum, netwerken op het terras onder het genot van een hapje en drankje en interactieve workshops of demonstraties op het demoplein. Uiteraard zijn er ook stands beschikbaar en deze kunnen afgenomen worden met en zonder deze extra elementen.

Evenementenhal Venray is nog opzoek naar een aantal interessante partijen die hun kan ondersteunen om een spraakmakend programma voor het kennistheater op te zetten.

Geïnteresseerde leden van businessclub Maas Rhein kunnen contact opnemen voor de bespreking van de mogelijkheden van een samenwerking via: Daniëlle Wild, Commercieel Medewerker Techniek, tel: +31 (0) 523 289 834, www.evenementenhal.nl, email: daniellewild@evenementenhal.nl

Voor meer informatie over dit event verwijs ik u naar de onderstaande folder en naar www.evenementenhal.nl/treftechniek
TREFTECHNIEK Folder

 

 

 

 

Scroll Up