Succesvol zakendoen in Duitsland!

Heeft u altijd al meer inzicht willen krijgen in de belangrijkste kritische succesfactoren voor zakendoen in Duitsland en daaropvolgend de belangrijkste kritische succesfactoren voor organische groei in Duitsland? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een uniek onderzoek waar u naar verwachting zakelijke voordelen mee kunt behalen.

In het onderzoek wordt de wetenschappelijke theorie getoetst aan de praktijk. Ook is er voor de respondenten de gelegenheid om vanuit eigen ervaring kritische succesfactoren toe te voegen, die niet genoemd zijn in het onderzoek, wat toegevoegde waarde en interessante inzichten voor het onderzoek oplevert.

Het invullen van het vragenlijst onderzoek is concreet, is vertrouwelijk en vraagt gemiddeld zes minuten van uw tijd. De onderzoekresultaten worden met u gedeeld en onder de respondenten wordt een vrij te besteden cheque van 75 Euro verloot.

Volgt u deze Link:
https://nl.surveymonkey.com/r/NL-BCMaasRhein

Hartelijk dank voor uw deelname.

Uitvoering van het onderzoek vindt plaats in het kader van MBA afstudeeropdracht van Peter van Gent, werkzaam als Customer Succes Manager bij Sabio GmbH en Sabio B.V. Contactgegevens:
pvgent@sabiogroup.com, www.sabiogroup.com.
Scroll Up