Samenwerking Hightech Systems & Materials

Geachte dames en heren,

Mogelijk heeft onderstaande oproep u ook al via andere wegen bereikt. Indien dat niet het geval is, stuur ik deze info graag toe en verzoek ik u deze intern en binnen uw netwerk te verspreiden.

De euregio rijn-maas-noord is kort geleden met het INTERREG V A-project „Hightech Systems & Materials“ van start gegaan. Het doel van het project is het realiseren van doelgerichte grensoverschrijdende samenwerkingsverbanden tussen Duitse en Nederlandse ondernemingen en het stimuleren van innovatieve krachten in de grensregio. Om dit te bereiken zal het centrum voor innovatie en techniek (ZENIT GmbH) in Mülheim an der Ruhr samen met het Mikrocentrum in Eindhoven doelgericht bedrijven acquireren om hun in de tweede helft van 2016 in workshops samen productinnovaties te laten ontwikkelen.

Graag willen wij ook onze leden en partners vragen om ons te informeren over ondernemingen die volgens hun goed bij het project zouden passen. Om de aquisitie van inidividuele bedrijven gericht en kansrijk te kunnen uitvoeren is het noodzakelijk te kunnen beschikken over basisinformatie van de betreffende MKB-bedrijven. Het betreft hier concreet:

– Naam en adres van het bedrijf

– Contactpersoon (e-mail / telefoonnummer)

– Korte beschrijving van de innovatiebehoefte die het bedrijf heeft op het vlak van HTSM.

De betreffende informatie kan uiterlijk t/m 30 juni worden aangeleverd via het mailadres info@euregio-rmn.de. De euregio-organisatie zal er vervolgens voor zorgdragen dat deze informatie terecht komt bij de opdrachtnemer en dat deze contact opneemt met het betreffende bedrijf.

Hartelijk dank.

Mit freundlichen Grüßen / Met vriendelijke groeten,

Andy Dritty, M.Sc.
Geschäftsführer / Directeur
euregio rhein-maas-nord / euregio rijn-maas-noord
Konrad-Zuse-Ring 6

D – 41179 Mönchengladbach

Scroll Up