RUN & FUN Stadion Business Run Venlo 2018

Op 21 augustus 2018 bepaal jij het tempo met je baas

VVV-Venlo is beschermheer van de RUN & FUN Stadion Business Run Venlo. Deze business run heeft veel partners in de regio: Limburgse bedrijven en bedrijven in het grensgebied van Nettetal, Straelen, Geldern en Viersen. Samen met je collega`s, chefs en stagiaires sporten en plezier hebben: samen bewegen & samen lachen. Belangrijk om de after party niet te vergeten! Doe na je werk je sportschoenen aan en doe mee aan de RUN & FUN Stadion Business Run Venlo!
“De kern van het evenement is de vreugde van bewegen met andere hardlopers of wandelaars, de omgang in een plezierig team en natuurlijk het afsluitende feest. Uit de dagelijkse kantoorsferen puur voor het plezier!”, verklaard Josie Hilgers. Wij willen alle bedrijven in de Grensregio het mooie Seacon Stadion – De Koel – presenteren en iedere starter de start en finish mogelijk maken. Dankzij de ondersteuning van de Venloop en VVV-Venlo hopen wij vele nieuwe bedrijven uit de regio aan te zetten tot beweging.

“Start en finish van de bedrijvenloop is in het Seacon Stadion – De Koel -. Van daaruit loopt de gehele route in ongeveer een 2,5 kilometer lange koers met U-bocht door de prachtige omgeving”, verklaard Nicole Hafner. Vergezeld door collega’s, vrieden en fans begeleiden de organisatoren de lopers over speciale matten voor de tijdswaarneming. Het liefst nog verkleed!

Na de RUN komt de FUN
Tijdens de After-Run-Party rondom het stadion zal de DJ zelfs de meest vermoeide benen laten dansen. De entree is voor lopers en vrienden gratis. De aanwezige horeca verzorgt de juiste spijzen en dranken om goed te herstellen. Eerst wordt je gehuldigd, dan wordt er gevierd. Alles met elkaar. Grensoverschrijdend met Nederlandse en Duitse collega’s!

Inschrijving
Bepaal wie de team captain is namens jullie bedrijf. Deze team captain kan zijn team(s) dan inschrijven op www.run-fun-venlo.nl
Een team bestaat uit 3 deelnemers.
Snel aanmelden en ontvang een T-Shirt:
Early bird I: tot 01.04.2018 betaal je 32,00 Ä per deelnemer incl. T-shirt
Early bird II: tot 10.06.2018 betaal je 35,00 Ä per deelnemer incl. T-shirt
Reguliere prijs: vanaf 11.06.2018 betaal je 35,00 Ä per deelnemer
(0, 50 Ä van het inschrijfgeld van elke deelnemer gaat naar VIA VVV, de maatschappelijke stichting van VVV-Venlo)

Wat is er allemaal bij het inschrijfgeld inbegrepen?

Met het inschrijfgeld krijgt u uw startnummer, uw individuele tijdswaarneming, een gepersonaliseerde oorkonde, een leuke prijs bij de huldiging, een aansluitend feest met DJ, medische verzorging bij de loop, drankjes tijdens de loop en in het finishgebied om vervolgens naar het feestterrein te gaan. Omkleden en douchen, bagagedepot, lezingen en gratis parkeren!

Deelname
Een team bestaat uit 3 personen die werken bij hetzelfde bedrijf, organisatie, instantie, vereniging, faculteit, club, medische instelling etc. Elke organisatie heeft 1 team captain.

Deze team captain meldt zijn team(s) aan op www.run-fun-venlo.nl

Prijsuitreiking
De snelste 3 dames en heren ontvangen mooie prijzen. Bij de beoordeling van de teams wordt niet alleen naar de snelheid gekeken. Ook zijn er namelijk prijzen voor de 3 meest creatieve outfits en motto`s. De chefs worden ook niet vergeten, want er zijn prijzen voor de snelste chefin en de snelste chef.

Veel plezier!

 

Scroll Up