Roparun 2018

Op 19 mei 2018 start de Roparun voor de derde keer met een team van Croonwolter&dros (Team 67). We zijn al druk bezig met trainen en voorbereiden voor deze estafetteloop.

Oder het motto ‘wedorun4fun” loopt het team in 3 dagen, 24/7, van Hamburg naar Rotterdam voor het goede doel. Teamcaptain Ronald van de Laarschot: ‘Meedoen aan de Roparun betekent voor ons niet alleen het leveren van een sportprestatie voor een goed doel. Lopen is ook gewoon leuk en we willen onze passie voor sport graag met anderen delen.’

De Run

De Roparun is een loop van meer dan 560 kilometer waarbij teams met hun sportieve prestatie geld ophalen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker. Het motto is daarom al jaren: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. In het Pinksterweekend van 2018 start de Roparun in Parijs en Hamburg. Vanuit beide plaatsen lopen in totaal meer dan 300 teams naar Rotterdam en eindigen met een groots opgezette intocht op 21 mei in Rotterdam.

Het team

De kern bestaat uit 8 lopers. Zij nemen elk jaar deel aan landelijke lopen, marathons en wedstrijden. Een complete team bestaat uit zo’n 25 personen en is zelf verantwoordelijk voor de invulling van alle taken: deelnemen, fondsen werven, het organiseren van vervoer, verzorging en catering. De lopers lopen per persoon in totaal 65 kilometer van Hamburg naar Rotterdam. Ze worden dag en nacht begeleid door fietsers en ondersteund door chauffeurs, verzorgers en cateraars.

De Roparun is best pittig. Je loopt in drie dagen zo’n 1,5 marathon en je krijgt weinig slaap. Het is een geweldige, intense beleving. Sommige dorpen op de route maken er een enorme happening van. En tegelijkertijd is het ook zwaar afzien. Maar we willen er voor gaan.

Partners

Croonwolter&dros is onze hoofdsponsor. Maar we zoeken nog partners die ons ondersteunen in de vorm van sponsoring (EUR of in natura). Help het Roparunteam met deelnemen, doneren of doen.

Wat kunt u doen :

Sponsoring in Natura : We hebben allerlei materiaal nodig, van transport tot toilet, van matrassen tot maaltijden en eventueel kleding.

Sponsoring in Euro’s : naast de sportieve prestatie willen we ook graag laten zien dat we in staat zijn een mooi sponsorbedrag te verzamelen voor de Roparun.

Ons sponsorvoorstel:

Als tegenprestatie denken wij aan naams-, logo- en profielvermelding op de “karavaan”, onze website (http://www.team67.nl) en in het finishdoek wat we meenemen over de finish. Heeft u andere ideeën om ons te helpen schroom niet om ons te bellen en wij zijn gaarne bereid In een gesprek e.e.a. nader toe te lichten.

Het afgelopen jaar zijn wij met Uw hulp op de 9e plaats geëindigd in het klassement voor hoogste opbrengst. Onze doelstelling voor dit jaar is het podium. Graag staan wij daar met een spandoek met Uw naam erop.

WIJ GAAN ERVOOR, U OOK ?

Namens het Croonwolter&dros Roparun organisatie team,

Ronald van de Laarschot

Scroll Up