Open innovatieprojecten in INTERREG: subsidiemogelijkheden voor het MKB

Het INTERREG-programma Deutschland-Nederland subsidieert innovatieve projecten van ondernemingen, onderzoeksinstellingen en andere organisaties. Enkele projecten in het zuidelijke deel van het programmagebied (Euregio Rijn-Waal en euregio rijn-maas-noord) beschikken over een open deel. Dat houdt in dat kleine en middelgrote ondernemingen (mkb) ook op een later tijdstip in het project kunnen instappen. Zo hebben ze bijvoorbeeld de mogelijkheid om zich te laten opleiden of te laten adviseren, of om eigen kleinere projectideeën of haalbaarheidsstudies te realiseren. De meest uiteenlopende economische sectoren worden aangesproken: de maakindustrie, agribusiness en logistiek.

Hier vindt wij u een overzicht over de vijf momenteel goedgekeurde INTERREG-projecten met open delen, die bijzonder voor het MKB in onze regio interessant zijn: 1707 Open innovatieprojecten in INTERREG

Euregio Maas Rhein Noord legt graag het contact met de genoemde projecten. Ook voor vragen staan zij u uiteraard graag te woord.

Scroll Up