Nieuw lid: Noblahblah

Nadat we eerder deze week jullie ons nieuwe lid Workflow Robot voorstelden, stellen we nu graag Noblahbah aan jullie voor, eveneens recent toegetreden tot het netwerk van de Business Club Maas Rhein. Welkom Michiel Kwakkernaat en Sophia Gruner!

✅ Waarvoor staat Noblahblah?
Bij Noblahblah geloven we dat goede communicatie bijdraagt aan een betere wereld. Wij helpen jou communiceren met meer vaardigheden, echtheid en verhaal. Zodat jij jouw visie, strategie en aanbod krachtig en helder kunt neerzetten.

✅ Wat doet Noblahblah?
Onze missie is om de wereld te redden van blah blah blah. We bieden trainingen, coaching en communicatieoplossingen afgestemd op de behoeften van de organisatie en de persoon. Onze zes executive trainers, afkomstig uit de Verenigde Staten, Nigeria, Nederland en Duitsland, brengen een diversiteit aan vaardigheden en ervaring mee – en leren jou, je mensen en jouw merk om meer impact maken. Sophia Gruner en Michiel Kwakkernaat zullen Noblahblah bij de BCMR representeren.

Als ambitieuze professional, leider of ondernemer kun je bij Noblahblah terecht:
– Om je te bekwamen in presenteren, pitchen en storytelling
– Om interpersoonlijk en intercultureel effectiever te worden
– Voor hulp bij uitdagende communicatie-projecten
– Om je te positioneren als expert met jouw persoonlijke merk
– Voor professioneel dagvoorzitterschap en event design

✅ Zijn we reeds actief op de Duitse markt?
Jazeker! Noblahblah werkt samen met een scala aan organisaties, waaronder Fortune-500-bedrijven, scholen, universiteiten, start-ups en scale-ups in uiteenlopende sectoren – zowel in de Duitse (grens)regio als internationaal.

✅ Waarom is Noblahblah lid geworden?
Goede communicatie kent geen grenzen, maar slechte communicatie werpt grenzen op, tussen personen, bedrijven of landen. De BCMR is een zeer actief netwerk en wij vinden het mooi om lid te zijn van een organisatie die zich inzet voor grensoverstijgende samenwerking en uitwisseling.

We wensen jullie veel leerzame en inspirerende momenten toe in ons netwerk!

Scroll Up