Nieuw lid: Blue People IT

  • Wat is Blue People IT?

Wij zijn Blue People IT, we helpen bedrijven al meer dan 30 jaar met het stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen. Dit doen we door middel van consultancy op drie gebieden die met elkaar samenwerken en daardoor elkaar versterken: advies en strategie, bedrijfssoftware en webapplicaties. Ons werkgebied strekt zich uit over Nederland, Duitsland en België en onze klanten bevinden zich voornamelijk binnen de handel- & productie-industrie.

  • Wie zijn Luud en Sil?

Luud Willemsen is de directeur en mede-eigenaar van Blue People IT en Sil Teeken is sales consultant bij Blue People IT.

  • Op welke wijze zijn jullie reeds actief op de Duitse markt?

Door de afwezigheid van consultancy en verkoop van Exact in Duitsland viel er gat tussen de Duitse ondernemer die met Exact wil digitaliseren en een partij die hen hierbij kan ondersteunen. Wij zijn in dit gat gesprongen. Mede door onze ligging in Venlo, bekendheid met de Duitse taal en kennis van de Duitse wet- en regelgeving zijn we inmiddels de bekendste partij geworden die de implementaties van Exact Online in Duitsland verzorgt. Dit doen we nu al enkele jaren en we merken dat deze vraag alleen maar groter wordt.

  • Waarom zijn jullie lid geworden van de BC Maas Rhein?

Wij willen naast onze diensten rondom Exact Online ons complete dienstenpakket naar de Duitse markt brengen, omdat we ervaren dat de Duitse ondernemer behoefte heeft om te digitaliseren. Met ons totaalpakket kunnen wij meer ondernemers op verschillende manieren ondersteunen. Om meer te leren over het actief betreden van de Duitse Markt en hier proactief contact te leggen sluiten wij ons aan bij de BC Maas Rhein.

Scroll Up