Leer ons lid Jewagas kennen

1. Wat doet uw bedrijf? In welke branche bent u werkzaam? Welke innovaties stimuleer je?

Jewagas is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in het leveren van gasoplossingen voor de zakelijke markt als ook privé klanten. Wij zijn actief in verschillende sectoren, waaronder de industrie, de bouw, de landbouw, de horeca, en vrije tijd sector , en overal waar gastoepassingen of droogijs benodigd wordt. Wij bieden een breed scala aan technische gassen, propaan, droogijs en dit alles in verschillende soorten emballage, van particulieren met huishoudelijke hoeveelheden tot grote industriële klanten, plus wij verzorgen alle aanverwante artikelen en diensten.

Een van onze innovaties is de duurzame productie van droogijs uit milieuvriendelijk, bio CO2. Droogijs wordt op vele gebieden gebruikt, bijvoorbeeld voor koeling, reiniging en transport van temperatuurgevoelige producten.Jewagas hecht veel belang aan continue verbetering en duurzaamheid. Zo worden onze beide vestigingen steeds milieuvriendelijker. Voorbeelden hiervan zijn de introductie van elektrische voertuigen in ons wagenpark en de installatie van zonnepanelen voor energieopwekking.

Ons doel is om onze klanten niet alleen een betrouwbaar advies en een optimale gasvoorziening te bieden, maar ook aandacht te besteden aan duurzaamheid en een verantwoorde omgang met mens en milieu.

2. Wat maakt uw bedrijf aantrekkelijk voor werknemers?

Verschillende factoren maken Jewagas tot een aantrekkelijke werkgever. Met onze vestigingen dicht bij de grens in Wanssum (NL) en Weeze (DE), die slechts 20 km van elkaar verwijderd zijn, bieden wij onze medewerkers een internationale en multiculturele werkomgeving. Grensoverschrijdende samenwerking bevordert de uitwisseling van kennis en ervaring en draagt bij tot de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers.

Wij waarderen onze medewerkers en hun bijdrage aan het bedrijf. Ons doel is een prettige werkomgeving te creëren waarin iedereen zich prettig voelt en zich optimaal kan ontwikkelen. Dit houdt ook in dat wij voortdurend investeren in de opleiding en ontwikkeling van onze werknemers en hen kansen bieden voor professionele ontwikkeling.

Verder zetten wij ons in voor een duurzame bedrijfsvoering door ons te richten op milieuvriendelijke technologieën en processen. Dit blijkt ook uit onze initiatieven om elektrische voertuigen, een job e-bike en zonnepanelen te introduceren. Wie bij Jewagas werkt, kan er trots op zijn deel uit te maken van een bedrijf dat zich actief inzet voor milieu en duurzaamheid.

3. Waarom is de Duits-Nederlandse uitwisseling bij Business Club Maas Rhein voor uw belangrijk?

De Duits-Nederlandse uitwisseling in de Business Club Maas Rhein is voor ons van groot belang omdat het een platform biedt voor samenwerking, netwerken en kennisuitwisseling tussen bedrijven uit beide landen. Als bedrijf met vestigingen in Duitsland en Nederland profiteren wij van de grensoverschrijdende samenwerking en de mogelijkheid om onze zakelijke relaties te versterken en uit te breiden.

Daarnaast bevordert Business Club Maas Rhein culturele uitwisseling en begrip voor de verschillende zakelijke praktijken, werkwijzen en culturn in beide landen. Dit draagt bij aan de optimalisatie van onze bedrijfsprocessen en creëert synergieën die zowel voor ons als voor onze partners gunstig zijn.

Het lidmaatschap van de Business Club Maas Rhein stelt ons in staat ons netwerk uit te breiden, potentiële klanten en zakenpartners te leren kennen en onze expertise en ervaring op het gebied van gasoplossingen en duurzaamheid met andere bedrijven te delen. Dit ondersteunt onze groei en innovatiekracht en helpt de Duits-Nederlandse economische betrekkingen te versterken.

4. Wat is uw leukste moment/j uw leukste ervaring met de Business Club Maas Rhein?

Het is moeilijk om slechts één moment of ervaring met de Business Club Maas Rhein eruit te lichten, omdat elk evenement zijn eigen hoogtepunten en speciale momenten biedt. Een van de meest bijzondere ervaringen is echter de mogelijkheid om via bedrijfsrondleidingen interessante inzichten te krijgen in andere bedrijfstakken en achter de schermen van verschillende bedrijven.

Tijdens deze evenementen ontdekken we vaak nieuwe perspectieven, ideeën en innovaties die ons inspireren en ons helpen ons eigen bedrijf verder te ontwikkelen. De bedrijfsrondleidingen stellen ons ook in staat de uitdagingen en successen van andere bedrijven beter te begrijpen en van elkaar te leren.

Naast de bedrijfsbezoeken waarderen we ook de mogelijkheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen tijdens evenementen van de Business Club Maas Rhein. Deze bijeenkomsten genereren vaak interessante sympathieën en mogelijkheden die leiden tot nieuwe partnerschappen, zakelijke relaties en vriendschappen. Dit aspect van de evenementen draagt op beslissende wijze bij tot de versterking van de Duits-Nederlandse zakenrelaties en de bevordering van de samenwerking tussen bedrijven uit beide landen.

Meer informatie over Jewagas vind u hier

Scroll Up