Hartelijk welkom nieuw lid Venttri GmbH

Het bestuur van de BCMR heet het nieuwe lid Venttri GmbH van harte welkom!

Venttri: Makers of Custom Presentation Products

Met de luxe presentatieproducten van Venttri geeft uw bedrijf of organisatie de beste eerste indruk. We smelten vakmanschap, technologie en creativiteit samen tot prachtige en duurzame presentatieproducten.

Kantoor in Essen (DE) – Productielocatie in Goirle (NL)

Venttri maakt alles op maat en doet dat al sinds decennia met veel liefde voor het vak. Vanuit Essen zijn we actief op de Duitse markt en onze productielocatie bevindt zich in Goirle (NL): daar vindt de magie plaats. Daar ontwikkelen én vervaardigen we uw presentatieproducten, in kleinere of grote oplagen.

Van ringbanden tot stalen presentaties

Met vakmanschap, creativiteit en intelligente technologie maakt Venttri overtuigende presentatieproducten voor bedrijven en organisaties. Van ringbanden met logo tot customized presentatiekoffers met schuiminterieur: we maken ze 100% op maat en met maximale toewijding. Bovendien is Venttri is voor diverse grote merken leverancier van stalenboeken. Met veel ruimte voor eigen inbreng stellen wij, in overleg met de klant, een stijlvol en praktisch stalenboek samen. Met volop keuze uit diverse materialen, formaten en uitvoeringen.

Bas van Lierop / Venttri GmbH

Het bestuur is zeer blij met Venttri GmbH als nieuw lid en wenst Bas van Lierop voor de komende bijeenkomsten een inspirerende uitwisseling van ideeën, ervaringen en contacten toe!

Meer info: www.venttri.nl

 

 

 

Scroll Up