Hartelijk welkom nieuw lid Systemec!

Het bestuur van de BCMR heet het nieuwe lid Systemec BV van harte welkom!

Systemec is een zakelijke full-service Internet Service Provider (ISP) en System Integrator met eigen datacenters in Nederland en Duitsland. Door het koppelen van het Nederlandse met het Duitse netwerk, biedt Systemec oplossingen en diensten die zowel nationaal als internationaal aangeboden kunnen worden, met een sterke nadruk op de Euregio.
Systemec vertegenwoordigt de eigen faciliteiten en die van partners, voor het euregionale digitale landschap: o.a. datacenter faciliteiten, hosting- en clouddiensten en als Internet Service Provider worden bedrijven en instellingen ondersteund op het gebied van internet- en datavraagstukken. Hierbij staan betrokkenheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en hoger servicegraad (SLA) voorop.
Een stabiele en betrouwbare partner met oog voor de belangen van de relaties, zonder de menselijke factor bij het zakendoen binnen de digitale wereld te verliezen. Op deze wijze streeft men er naar langdurige relaties op te bouwen die zorgen voor continuïteit bij Systemec, alsmede haar klanten. Meer info: www.systemec.nl

Het bestuur is zeer blij met Systemec als nieuw lid en wenst de heer Sjoerd Derkx voor de komende bijeenkomsten een inspirerende uitwisseling van ideeën, ervaringen en contacten toe! Tijdens een van de komende evenementen zal het bestuur de heer Derkx de gelegenheid bieden, zich aan onze leden persoonlijk voor te stellen.

Scroll Up