Hartelijk welkom nieuw lid Screenware!

Het bestuur van de BCMR heet het nieuwe lid Screenware van harte welkom! Screenware is een startup die software en internetportalen ontwikkelt. Ons gemotiveerde team bestaat uit ontwerpers van websites, softwareontwikkelaars, media designers, marketingexperts en strategische professionals met langdurige kennis van de markt.

Vanuit Duitsland werken wij als een locatieonafhankelijk CLOUD team. Door het gebruik van moderne grensoverschrijdende communicatiemiddelen is ons teamwerk gekenmerkt door een flexibele en gemakkelijke manier van werken.

Huidige kernproject: Met als werktitel WorkToStudent ontstaat STUDENICS – een mondiaal platform dat studenten, toekomstige academici, bedrijven en universiteiten bij elkaar brengt. Meer info vindt u via: www.studenics.com

Het bestuur is zeer blij met Screenware als nieuw lid en wenst de heer Thomas Müllers voor de komende bijeenkomsten een inspirerende uitwisseling van ideeën, ervaringen en contacten toe! Tijdens een van de komende evenementen zal het bestuur de heer Müllers gelegenheid bieden, zich aan onze leden persoonlijk voor te stellen.

Scroll Up