Hartelijk welkom nieuw lid mind4share!

Het bestuur van de BCMR heet het nieuwe lid mind4share van harte welkom!
mind4share is een native Duits adviesbureau gevestigd in het Nederlandse Limburg bij Venlo. Wij ondersteunen Nederlandse en Duitse bedrijven bij hun zaken in het buurland.
Bij mind4share kunt u terecht voor interculturele bedrijfstrainingen, business development activiteiten en grensoverschrijdende marketing, PR en communicatie. Ook voor de opstart en/of tijdelijke bedrijfsinterne begeleiding van activiteiten of projecten op de Duitse markt kunt u ons adviesbureau inschakelen.
Bovendien werken wij aan én voor grensoverschrijdende projecten en coöperaties. Wij initiëren en managen Duits-Nederlandse Interreg projecten van A-Z. Voor onze klanten leggen wij contacten, delen we ons netwerk en maken wij samenwerkingen met Duitse bedrijven of instellingen mogelijk.

Meer informatie: www.mind4share.com

Het bestuur is zeer blij met mind4share als nieuw lid en wenst mevrouw Nina Krockow voor de komende bijeenkomsten een inspirerende uitwisseling van ideeën, ervaringen en contacten toe! Tijdens een van de komende evenementen zal het bestuur mevrouw Krockow de gelegenheid bieden, zich aan onze leden persoonlijk voor te stellen.

Nina Krockow, mind4share
Scroll Up