Hartelijk welkom nieuw lid Effecty B.V.

Het bestuur van de BCMR heet het nieuwe lid Effecty B.V. van harte welkom!

 

De wereld om ons heen verandert in een razend tempo. Als ondernemer ben je gewend lef te tonen. Maar toch is die nieuwe digitale wereld best spannend! Wij staan midden in deze nieuwe wereld, hebben een frisse kijk op marketing en wij geloven in de kracht van digital.

Digitale verandering wordt gedreven door mensen. Daarom willen wij mensen en organisaties inspireren om mee te veranderen en het maximale uit zichzelf te halen!

Wij zijn een jong online marketing bureau met een enorme drive om te presteren. Met ondernemende, professionele en eigenwijze teamleden zorgen wij dat de klant (online) nóg succesvoller wordt.”

We hebben daarbij twee branches c.q. expertisegebieden centraal staan:

  • Leisure
  • Maakindustrie (B2B)

Vanuit beide expertisegebieden zijn we grensoverschrijdend actief, ofwel we hebben campagnes vanuit Nederlandse klanten op de Duitse consument draaien. En hebben ook inhouse een native Duitse marketeer.

De ambitie en wens is om ook meer in Duitsland actief te zijn (zij het binnenland of grensoverschrijdend vanuit Duits perspectief) en op termijn een dedicated Duits native marketing team te hebben.

 

Het bestuur is zeer blij met Effecty B.V. als nieuw lid en wenst Geert Buskes en Pascal Cartigny voor de komende bijeenkomsten een inspirerende uitwisseling van ideeën, ervaringen en contacten toe!

Effecty BV

Effecty BV
Scroll Up