Fair Trade conferentie op de campus van Fontys Hogeschool Venlo

Op donderdag 21 mei 2015 vindt van 15:30 tot 19:30 uur op de campus van de Fontys Hogeschool in Venlo een Fair Trade-symposium plaats. Dit symposium wordt georganiseerd door het lectoraat Euregionalisering van de Fontys International Business School (die zich binnenkort “Fair Trade Hogeschool” mag noemen), de Gemeente Venlo (Fair Trade-gemeente) en Stichting Fairliefd en Duitse partners. Het thema is “Hoe word ik een succesvolle Fair Trade Gemeente, school, kerk of horecagelegenheid?”
Fair Trade-steden, onderwijsinstellingen en organisaties uit Nederland en Duitsland presenteren best practices en gaan in workshops graag het gesprek aan over mogelijke uitdagingen en problemen bij het verkrijgen van de titel. Op een kleine markt zullen leveranciers van Fair Trade-producten en organisaties uit de Duits-Nederlandse grensstreek die zich inzetten voor Fair Trade informatie verstrekken en vragen beantwoorden. De middag sluiten we af met een Fair Trade-maaltijd. Kortom, we bieden u een inspirerende bijeenkomst!

Leden van Businessclub Maas Rhein zijn van harte uitgenodigd om aan de conferentie deel te nemen. Via onderstaande links kunt u de flyer en het aanmeldformulier downloaden:
Fontys Fair Trade conferentie 21 mei digitaal
Anmeldeformular NL

Scroll Up