Duitslanddag DNHK: nu aanmelden!

Op 17 april 2018 vindt de door de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) georganiseerde Duitslanddag plaats. Graag maken wij u attend op de mogelijkheid van deelname:

Een ticket voor de Duitslanddag representeert een waarde van 75€.

De DNHK hanteert de volgende deelnemer-categorieën:

Deelnamecategorie A

Deelname aan de Duitslanddag is gratis voor Nederlandse ondernemers (met max. 4 personen), die zich oriënteren op de Duitse markt of hun activiteiten in het buurland willen uitbreiden. Vanaf de vijfde deelnemer namens uw bedrijf wordt 75€ in rekening gebracht. U ontvangt hierover bericht van de DNHK.

Deelnamecategorie B

Bent u adviseur, dienstverlener, coach, trainer of op enigerlei andere wijze betrokken bij de begeleiding van bedrijven naar of op de Duitse markt, dan behoort u niet tot de initiële doelgroep van de Duitslanddag. Desondanks verwelkomen wij u uiteraard graag in De Fabrique in Utrecht. De deelnamekosten bedragen in dat geval 75€ (excl. BTW) per deelnemer.Hierbij wordt een korting verleend aan leden van de Duits-Nederlandse Handelskamer: DNHK-leden in een adviserende rol ontvangen geen factuur over de eerste twee aanmeldingen per bedrijf.

Hier gaat het naar de website met het volledige programma, informatie over standhouders en aanmelding.

Scroll Up