Business Club Maas Rhein partner van netwerkevent Limburg Unlimited op 8 en 9 mei 2019

Eén van onze evenementen zal dit jaar in Venray plaatsvinden als onderdeel van Limburg Unlimited.

Na een eerste editie in Maastricht in 2018, zal Limburg Unlimited dit keer op 8 en 9 mei plaatsvinden in Noord-Limburg, Venray. De Business Club Maas Rhein is trotse partner van dit zakelijk netwerk event met als centrale thema ‘euregio’. Behalve dat bedrijven de kans krijgen zich te presenteren tijdens de beurs, staan er een aantal interessante seminars op het programma, onder meer over de ‘New Silk Road’.

Als BCMR krijgen wij de mogelijkheid om samen met onze leden het BCMR plein vorm te geven. Als partner mogen wij u voor een gereduceerd tarief (€ 800 i.p.v. € 1.200) de mogelijkheid bieden zich twee dagen met een stand te presenteren voor het bedrijfsleven in de euregio. Wij zouden het erg leuk vinden wanneer wij ons gezamenlijk als BCMR kunnen presenteren in Venray. Doet u met ons mee? Fontys en de Kamer van Koophandel hebben reeds toegezegd op ons BCMR plein 2 dagen aanwezig te zijn.
Hier vindt u meer informatie over de deelname.

Daarnaast zal de BCMR in samenwerking met Ondernemend Venlo en Fontys Crossing Borders op donderdag 9 mei één van de seminars verzorgen tijdens Limburg Unlimited. Het seminar ‘Grensoverschrijdend Zakendoen’ staat gepland van 13:00 tot 15:30 uur. Na een inleiding door onze voorzitter Vincent Pijnenburg zal Joost Dijkstra, o.a. medeoprichter en financier van Alleviating Science de workshop ‘Zorg dat je klaar bent voor een succesvol buitenlands zakenavontuur’ verzorgen. Bijgaand vindt u de link naar het voorlopige programma. Wanneer u niet beide dagen op Limburg Unlimited aanwezig kunt zijn, hopen wij u in ieder geval te mogen begroeten tijdens het door ons georganiseerde seminar. Aanmelden is verplicht en kan via dezelfde link: https://limburg-unlimited.com/session/seminar-fontys-crossing-borders-in-samenwerking-met-business-club-maas-rhein-en-de-commissie-internationalisering-van-ondernemend-venlo/

Scroll Up