Bezoek 12/11/2013 Inalfa Roof Systems

Op 12 november 2013 is de Business Club Maas Rhein te gast bij de Inalfa Roof Systems in Venray.

Geschiedenis
Inalfa werd in 1946 opgericht als een metaalbedrijf. In 1974 werd de productie van een nieuw product gestart: het schuifdak van de auto. De eerste klanten waren Jaguar en Rover, maar het duurde niet lang voordat andere merken volgden. Inmiddels bijna 40 jaar later bedient Inalfa alle grote OEM’s over de hele wereld.

Globalisering
In 1985 begon de globalisering van Inalfa Roof Systems met de opening van een vestiging in de VS. Kort daarna, in 1988, werd een fabriek in Italië geopend. De mondiale positie van Inalfa ‘s werd uitgebreid met de opening van vestigingen in Zuid – Korea (1994), Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk (1995), Japan (1996) en Brazilië (1998). In 2006 opende Inalfa zijn eerste fabriek in Yantai, China. Het management
heeft de laatste jaren nog meer focus gelegd op globalisering door uit te breiden met een fabriek in Slowakije (2010), in Mexico (2011) en Polen (2013). In de tussentijd heeft Inalfa reeds drie vestigingen in China en wordt op dit moment gewerkt aan een vierde fabriek.

Ambities Inalfa op internationale groeiinalfa_roof
Inalfa Roof Systems Group is erop gericht om de aangewezen partner te zijn voor innovatieve daksystemen voor OEM’s door:

  • Aandacht voor de continue en duurzame operationele uitmuntendheid en verbetering.
  • De verwachtingen van de klant te realiseren en het waarborgen van de algehele kwaliteit in de productieketen.
  • Toonaangevende innovatie van producten, die maximale klantwaarde creëert.
  • Het creëren van een omgeving die mensen motiveert, en helpt hen hun persoonlijke ontwikkeling te realiseren door middel van continue verbetering van de levens- en productieomstandigheden.

Onderstaand een kleine fotoimpressie:

 

Scroll Up