29 juni: Zomerfeest Business Club Maas Rhein

Op 29 juni vindt het Zomerfeest van Business Club Maas Rhein plaats, wij nodigen onze leden van harte uit om erbij te zijn:

Datum: Donderdag, 29 juni 2017, 16.30 – 20.30 uur
Waar: Grenzland-Draisine – Spoorlaan, 6562AL Groesbeek, NL

Tijdens ons Zomerfeest op 29 juni a.s. draait alles om grensoverschrijdende samenwerking, derhalve ondernemen we gezamenlijk een ‚Reis zonder grenzen‘ van het Nederlandse Groesbeek naar het Duitse Kranenburg. Onze reis zullen we per spoor afleggen; met de Grenzland-Draisine zullen we op meerdere Club-Draisines een afstand van 11 km fietsend overbruggen. Het spoortraject Groesbeek-Kranenburg-Kleve werd op 01.06.1991 stilgelegd en de grensoverschrijdende spoorverkeer is sinds 2008 met de Grenzland-Draisine weer een toeristische trekpleister voor de regio. Meer informatie over de historie van het spoorverkeer vindt u op de website  www.grenzland-draisine.eu

In het Duitse Kranenburg wacht ons een gezellige BBQ, waar we gelegenheid krijgen om ‚grensoverschrijdend‘ te netwerken en gezellig bij te praten. Houd er a.u.b. rekening mee, dat onze reis geen One-way Tour is en dat wij dus een heen- en terugreis vanaf/tot Groesbeek realiseren. De Tour start om 17 uur, wij willen alle deelnemers vragen om tijdig aanwezig te zijn!

Hier gaat het naar de aanmelding voor dit evenement.

Scroll Up