21 september: Wij bezoeken Jacobs-Rieter bv in Belfeld

Het bestuur van Business Club Maas Rhein nodigt zijn leden hartelijk uit voor het bezoek bij Jacobs-Rieter kwekerijen in Belfeld:

Datum: Donderdag, 21 september 2017, 17.00 – 21.00 uur
Waar: Jacobs Rieter Kwekerijen, Langeweg 46, 5951 NM Belfeld (NL), parkeren: na het passeren van de visvijver, wij zullen aanwijzingsborden aanbrengen.

Jacobs-Rieter Kwekerijen is een modern tuinbouwbedrijf gelegen in het Limburgse Belfeld, vlakbij de Duitse grens. Op zo’n 19 hectare worden trostomaten, tros-cherrytomaten, aardbeien en asperges geteeld en verpakt. Hoge kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij Jacobs-Rieter hoog in het vaandel. Hun producten worden via de handel geleverd aan retail en groothandel. Het bedrijf in Belfeld aan de Langeweg is door de jaren heen steeds weer uitgebreid en vandaag de dag bestaat het bedrijf uit 21 ha glas, gelegen aan of grenzend aan de Langeweg in Belfeld. Bovendien runt het familiebedrijf sinds 2016 nog een glastuinbouwbedrijf in het Duitse Eifelgebied: Gemüseland Vulkaneifel. Hier wordt op 3,5 hectare trostomaat geteeld.

Hier gaat het naar de aanmelding voor dit evenement.

Scroll Up