21 juni: Zomerfeest Business Club Maas Rhein

Het bestuur van Business Club Maas Rhein nodigt zijn leden van harte uit het Zomerfeest :

Datum: Donderdag, 21 juni 2018, 17.00 – 21.30 uur

Trefpunt: Parkeerplaats Kasteel Daelenbroeck, Kasteellaan 2, 6075 EZ Herkenbosch/Roermond (NL)

Tijdens ons Zomerfeest op 21 juni a.s. draait alles om het grensoverschrijdende Grenspark Maas Swalm Nette, derhalve ondernemen we gezamenlijk een wandeling rondom het Kasteel Daelenbroeck. Onze wandeling zullen we te voet afleggen en duurt ca. een half uur, denkt u aan gepaste schoenen? Aansluitend aan de wandeling zal de heer Leo Reyrink, secretaris van Grenspark Maas-Swalm-Nette ons  meer over de grensoverschrijdende samenwerking van de aangesloten natuur- en nationale parken vertellen. Het Duits-Nederlandse Grenspark Maas-Swalm-Nette is gelegen op de grens van de Provincie Limburg met het Duitse deelstaat Nordrijn-Westfalen in de driehoek tussen de steden Roermond, Venlo en Mönchengladbach (D).

Tot het Grenspark behoren het Duitse Naturpark Schwalm-Nette en de Nederlandse gemeenten Beesel, Leudal, Echt-Susteren, Maasgouw, Roerdalen, Roermond en Venlo. Het Grenspark Maas-Swalm-Nette vormt een loketfunctie voor de uitwisseling van informatie en grensoverschrijdende projecten, brengt projectpartners bij elkaar, plant, coördineert en voert projecten uit en zorgt voor de (internationale) subsidiëring ervan en geeft voorlichting om het recreatief gebruik van het Grenspark te bevorderen. Meer informatie over het Grenspark vindt u op de website www.naturpark-msn.de

Bij Kasteel Daelenbroeck wacht ons een gezellige BBQ, waar we gelegenheid krijgen om ‚grensoverschrijdend‘ te netwerken en gezellig bij te praten.

Meer info over het programma en de registratie voor deze bijeenkomst vindt u hier.

Scroll Up