17 mei: Wij bezoeken het Parlement van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen

Het bestuur van Business Club Maas Rhein nodigt zijn leden van harte uit voor het bezoek aan het Parlement van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen in Düsseldorf:

Wanner: Donderdag, 17 mei 2018, 14.00 – 17.15 uur
Route/parkeren: Q-Parking Apollo Theater aan de Rheinkniebrücke, 40213 Düsseldorf (aanrijden via Haroldstraße/Neusserstraße)
Treffpunt: Landtag Nordrhein-Westfalen, Platz des Landtags 1, 40221 Düsseldorf (links van parkeerplaats)

Niet vergeten: Het meenemen van een ID/Paspoort is verplicht, zonder geldig legitimatiebewijs mag u helaas niet aan deze bijeenkomst deelnemen.

Het Parlementsgebouw aan het Düsseldorfer Rijnoever is reeds het vierde onderkomen sinds de oprichting van de deelstaat Noordrijn-Westfalen in 1946. Het werd op 2 oktober 1988 feestelijk geopend. Het gebouw is het resultaat van een buitengewoon architectonisch ontwerp. Het huis van door de bevolking gekozen afgevaardigden is daardoor typisch in zijn vorm – een onmiskenbaar symbool voor het realiseren van een moderne, parlementaire democratie in Noordrijn-Westfalen. Wilt u meer over de parlementaire werkzaamheden, bezigheden van afgevaardigden en de architectuur van het moderne Parlementsgebouw ervaren? Wilt u samen met ons een plenaire sessie live vanuit de toeschouwer-tribune beleven?
Dan begroeten wij u graag bij deze bijeenkomst in het Parlementsgebouw in Düsseldorf.

Hier gaat het naar het programma van deze middag en de aanmelding.

Scroll Up