13 december: Kerstbijeenkomst Business Club Maas Rhein

Het einde van het jaar is alweer in zicht. Ook dit jaar hebben we tijdens onze bijeenkomsten weer mooie ervaringen en indrukken opgedaan. Het is een mooie traditie om deze indrukken en ervaringen tijdens de kerstbijeenkomst met elkaar te delen.

De kerstbijeenkomst in december dit jaar wordt extra bijzonder. Op donderdag 13 december 2018 bezoeken wij gezamenlijk de ‘Kunsthandwerker-Weihnachtsmarkt’ van Schloß Moyland.

‘Kunsthandwerk’ is intussen op veel markten te vinden, maar het echte, unieke kunsthandwerk en het ‚beste van het beste‘ kunt u alleen op de Moyländer Kunsthandwerker-Weihnachtsmarkt vinden. Beleef een rendez-vous van ambacht, unicaten of mini-collecties met hoge ambachtelijke eisen.

Gezellige lichtjes, heerlijke geurtjes en een kerstsfeer – dit kunt u alleen in de unieke ambiance van het historische kasteel met zijn tuinen ervaren. 150 kraampjes, waarvan 100 kunsthandwerkers uit heel Europa – veel ervan komen voor het eerst –in Moyland hun ongewone werken laten zien, die vaak uit diverse natuurlijke materialen zijn gemaakt.

Voordat we gezamenlijk de kerstmarkt bezoeken, zullen wij eerst een rondleiding door het Museum Schloß Moyland krijgen. Het Museum Schloss Moyland is een museum voor moderne en hedendaagse kunst en tegelijkertijd een internationaal kenniscentrum over Joseph Beuys.

Meer info’s over deze bijeenkomst, het programma en de aanmelding vindt u hier.

Scroll Up