Rückblick Holland Business Promotion

Vrijdag, 13 juni 2014 vindt de Holland Business Promotion 2014 plaats. De HBP 2014 staat in het teken van de provincie Gelderland.

Mevrouw Conny Bieze, gedeputeerde van mobiliteit en economie, zal bij de opening van de HBP in een korte bijdrage de economische prioriteiten voor de provincie Gelderland toelichten.

’s Middags zijn drie verschillende workshops parallel gepland. De thema’s zijn Korrridore en TEN-T, “AgroFood en Logistiek ” en “grensoverschrijdende samenwerking in de creatieve industrieën”.

Programma HBP:

– 17.00 uur: eerste ontvangst van de deelnemende organisatoren gecombineerd met Get- Together van de deelnemers van het middagprogramma.

– 18.00 uur: aanvang van de HBP – een halfuur vroeger dan in de afgelopen jaren!

– 19.00 uur: officiële opening (consul-generaal dr. Henk Voskamp + mevrouw Conny Bieze, gedeputeerde van mobiliteit en economie voor de provincie Gelderland)

– 19.30 uur: buffet

– 21.00 uur: WK-voetbalwedstrijd Nederland – Spanje op het witte doek in de Spiegelzaal. De zaal zal „oranje“ gekleurd zijn.

– 24.00 uur: afsluiting

 

Muzikale omlijsting

Typische Nederlandse catering met maatjesharing, kaas, poffertjes, korenwijn en tijdens de voetbalwedstrijd „bitterballen“ en Nederlandse „frikandellen“.

In het kader van het WK kunt op het terras doelwand schieten.

 

 

 

 

Scroll Up