Nieuw Lid: Workflow Robot

We verwelkomen een nieuw lid, namelijk Rudolf Rigtering, oprichter en eigenaar van Workflow Robot. Een korte voorstelling:

✔ Waar staat de organisatie Workflow Robot voor?
De Workflowrobot zorgt voor naadloze slimme integratie van systemen op basis van werkprocessen. En daar zit een groot verschil met de gebruikelijke systeemintegratie die vaak alleen naar data-synchronisatie kijkt. Daarnaast lopen al die flows via 1 centrale Workflowrobot, waardoor de koppelingen eenvoudiger zijn, en de integratie slimmer. We zorgen ervoor dat processen volledig afgehandeld worden tussen de juiste systemen zodat de gebruiker daar maximaal profijt van heeft. Op die gegevens bouwen we ook dashboards om in de gaten te houden wat er gebeurt. Dat doen we (1) in de Recruitment/uitzendbranche, (2) in de sales, met uitgebreide sales platformen, en tenslotte (3) in de logistiek waar we met name ERP koppelingen leggen met klanten.

✔ Wie is Rudolf?
Rudolf Rigtering komt uit Weesp/Amsterdam. Maar is voor zijn werk (Vekoma) naar Limburg gekomen. Inmiddels al 20 jaar in Venlo, bijna volledig geintegreerd, en dik tevreden met het wonen en werken in Limburg. Ik woon met Jolie en (volwassen) kids aan het Julianapark in Venlo. Sinds een aantal jaar heb ik webdevelopment bedrijf AppComm, en nu sinds 2 jaar timmeren we aan de weg met de Workflowrobot.

✔ Op welke wijze is Workflow Robot reeds actief op de Duitse markt?
De Workflowrobot is nog niet vaak ingezet in Duitsland, hoewel we wel een logistiek track en trace systeem gemaakt hebben. Dit is nu nog stand alone, maar lijkt binnen 1 jaar gekoppeld te gaan worden aan het klantensysteem en aan het projecten systeem. Dan hebben we de Workflowrobot hard nodig. Ook zijn we in een Agro project bezig (Nederland-Duitsland) ism Fontys en Hochschule Niederrhein om klimaat en grondgegevens uit sensoren om te zetten in voorspellend vermogen voor de agrarische branche.

✔ Waarom is Workflow Robot lid geworden van de BC Maas Rhein?
We willen graag onze kennis en ervaring delen met een netwerk. We hebben in het verleden wat samenwerkingen gehad met Duitse bedrijven en dat is goed bevallen. BC Maas Rhein hebben we leren kennen als een leuke club met interessante en geïnteresseerde mensen.

Meer info over Rudolf en zijn bedrijf is te vinden via: https://workflowrobot.io/

Scroll Up