Zomerwandeling

Op 24 juni zullen we, voor diegenen die dat willen, weer voor het eerst sinds lange tijd fysiek bij elkaar komen. Een mooie opstap naar wat hopelijk een interactiever najaar mag worden.

Rekening houdende met alle geldende covid19 maatregelen in zowel Nederland als Duitsland, maken we op 24 juni een wandeling in de buitenlucht. Geen omvangrijk programma, maar gewoon een moment van samenzijn. We treffen elkaar die dag om 17 uur aan de voorzijde van Restaurant Jagersrust in Velden. Vanuit daar hebben we een mooie wandelroute voor u uitgestippeld. We zullen in verschillende kleinere groepen uit elkaar gaan, waarbij iedere groep een andere afstand zal afleggen. U mag natuurlijk zelf kiezen welke afstand u graag loopt. Neem in ieder geval wandelschoenen mee. Na de wandeling wacht ons een pannekoek. Voorafgaand aan ons programma stellen wij zelftesten beschikbaar mocht u nog niet volledig zijn gevaccineerd.

Reserveer alvast de data voor het najaar in uw agenda. Er staat u dan een afwisselend offline programma te wachten dat in het teken staat van duurzaamheid.

U kunt zich tot uiterlijk donderdag 17 juni aanmelden via de BCMR-app. Als dat niet kan, kunt u het aanmeldformulier op deze website gebruiken. Houdt u er rekening mee, dat in verband met de bestelling van de catering en de organisatie uw aanmelding definitief is. Mocht u na aanmelding toch verhinderd zijn, vragen wij u vriendelijk om een afmelding tot uiterlijk 3 dagen voor het evenement. 

De inschrijftermijn voor deze evenement is afgelopen. Neem alstublieft contact op met onze secretariaat via info@bc-maasrhein.eu.

Datum

24 jun 2021
Expired!

Tijd

17:00 - 19:30

Locatie

Restaurant Jagersrust
Straelseweg 35, 5941NJ Velden, Niederlande
Scroll Up